Burak Automotive

Prishtina

Rreth Burak Automotive

Kompania BURAK vepron nga viti 1994 në sektorin e automjeteve të rënda transportuese. Që nga formimi i kompanisë, jemi përqëndruar të ofrojm mallëra për të gjitha llojet e automjeteve të rënda transportuese të prodhuesve më prestigjioz si Mercedes-Benz, Man, Scania, Volvo, Iveco, Schmitz, Saf, Bpw, Kassbohrer etj.

Gjatë zhvillimit të firmës sonë dhe me marrëveshje me prodhues të pjesëve me renome botërore ku kemi arritur edhe kontrata për distribuime ekskluzive kemi zgjëruar shërbimet tona edhe në shitje me shumicë për produktet e importuara nga Gjermania. Posaqërisht si firmë e pamvarur kemi arritur marrëveshjen legale për ofertimin e pjesëve origjinale nga MERCEDES-BENZ.

Me gjithë përgjegjësin dhe seriozitetin e një kompanie prestigjioze në sektorin e pjesëve për makineri të rëndë, kemi obligim t’ju ofrojmë zgjedhje, shërbim dhe efikasitet të duhur dhe të jemi përherë në dispozicionin e juaj. Kemi arritur të realizojmë edhe një hapë prestigjioz dhe të jemi pjesë e ‘Groupauto International’ e që jemi kompani e parë e pranuar në anëtarësim në një grupacion ndërkomëtarë dhe ku marrin pjesë kompanit më prestigjioze botërore! Duke pasur parasysh nevojat e konsumatorëve jemi duke u munduar që t’i shërbejmë me pjesë të cilat garantojnë punim optimal dhe jetëgjatësi makinerisë suaj dhe që në mënyrë indirekte jemi përkrahës në suksesin e biznesit të juaj. Me këtë vetëdije vazhdojmë drejt zhvillimit dhe prosperitetit.

MISIONI

Duke i përcjellur trendet e zhvillimit dhe avancimit të auto industrisë në Evropë jemi të fokusuar të ofrojmë po të njejta shërbime dhe produkte edhe në trevat tona dhe të vazhdojmë rrugëtimin tone si lider në avancimin e standardeve dhe trendeve zhvillimore në Kosovë dhe më gjërë.

Në këtë mision:
• Ndiejmë respekt ndaj kohës dhe kërkesave të juaja.
• Duke pasur parasysh nevojat e juaja ofrojmë zgjidhje efikase.
• Përmbushim përgjegjësitë tona për te mbrojtur vlerat e njerëzimit dhe mjedisit.

VIZIONI

Duke i përcjellur trendet e zhvillimit dhe avancimit të auto industrisë në Evropë jemi të fokusuar të ofrojmë po të njejta shërbime dhe produkte edhe në trevat tona dhe të vazhdojmë rrugëtimin tone si lider në avancimin e standardeve dhe trendeve zhvillimore në Kosovë dhe më gjërë.

Që nga fillimi i funksionimit të firmës sonë jemi duke garuar me vizionin tonë të jemi një hap përpara drejt ardhmërisë premtuese.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Burak Automotive

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
1994
Telefoni
044 210 310 044 210**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina