Burimi VDD

Ferizaj

Rreth Burimi VDD

Kompania më e madhe në vend për shpërndarjen e pijeve nga markat më të njohura në rajon dhe në botë

Burimi VDD është themeluar në vitin 1989 dhe që atëherë është aktive në gjithë territorin e Kosovës. Burimi VDD është një kompani që merret me shpërndarjen, shitjen me shumicë dhe pakicë të më eminentëve në mbarë botën
dhe markave lokale të pijeve.

Me një kapacitet prej 135 punonjësish dhe makineri transporti dhe një magazinë 6000m2, të cilat sjellin shërbim cilësor.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Burimi VDD

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
044 966 966 044 966**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj