Business Information Technology

Prishtina

Rreth Business Information Technology

BIT ofron një program që i përshtatet industrive të ndryshme që operojnë në Kosovë dhe rajon.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Business Information Technology

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
045 483 333 045 483**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina