Butrinti Group

Prishtina

Rreth Butrinti Group

Ndërtim dhe shitje të banesave.
Fabrika e prodhimit të dyerve dhe dritareve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Butrinti Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Telefoni
048 800 400 048 800**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina