By Prishtina

Prishtina

Rreth By Prishtina

By Prishtina – Printing Materials

By Prishtina është themeluar në prill të vitit 2012 e cila si qëllim kryesor ka ofrimin e produkteve të trendeve botrore të reklamave me cilësi shum të lartë dhe standarte evropiane, gjithashtu me çmime shum të volitshme dhe konkurent në tregun e Kosovës.
Gjithashtu do mundohemi që të jemi sa më efikas në marrjen e porosive të klientëve dhe dërgimin e mallit te klientet tanë në kohe sa më të shkurt.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga By Prishtina

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
045 886 666 045 886**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina