Caffe Group

Prishtina

Rreth Caffe Group

Caffe Group është kompani e themeluar dhe e regjistruar në Kosovë dhe bën përpunimin dhe distribuimin e disa brendeve të kafes cilësore. Materialet e publikuara në këtë faqe mund të jenë të mbrojtura me ligj. 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Caffe Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
048 802 400 048 802**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina