Celsius

Prishtina

Rreth Celsius

Celsius është partner zyrtar i AUX, Bosch, Toshiba, Hyundai, Blueway dhe Nordstar.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Celsius

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
048 234 232 048 234**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina