CEO

Prishtina

Rreth CEO

CEO – Congress and Event Organization – është një kompani e specializuar në menaxhimin e ngjarjeve, e themeluar në vitin 2000 me selinë e saj në Kosovë, dhe zyrat në Gjermani që nga viti 2013.
Aktivitetet e CEO mbulojnë Kosovën, Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi, Bosnje dhe Hercegovinën, Zvicrën, Gjermaninë dhe Keninë.

Ne bashkojmë ofertën dhe kërkesën duke krijuar një mjedis të përshtatshëm për biznes dhe dialog.

Misioni dhe vizioni ynë

Zhvillimi i vazhdueshëm i një platforme ndërkombëtare për t’u ofruar kompanive aftësinë për të arritur mijëra klientë të mundshëm, duke bërë mblesëri mbi 365 ditë.
Vazhdoni të punoni me gjithë zemër dhe me pasion dhe ndërtoni miqësitë tona përmes çdo ngjarjeje.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga CEO

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Themelimi
2000
Telefoni
038 516 013 038 516**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina