CHAMELEON PRINT

Prishtina

Rreth CHAMELEON PRINT

Ne jemi një kompani e printimit dixhital të krijuesve mendimtarë, novatorë të printimit dhe prerjes, Masters 3D, dizajnerët më të fundit dhe problemzgjidhësve.

Ne kemi mjetet, si dhe përvojën për të trajtuar nevojat e të gjithë juve për printim. Nëse
keni nevojë për një fushatë të printuar, kolateral, materiale prezantimi, shenja 3D dhe 2D, tekstile
banderola ose përfundim cilësor për materialet tuaja të printuara, Kameleoni ju ka mbuluar.

Që prej më shumë se një dekade ne kemi nxitur markat dhe kompanitë të japin mesazhet e tyre.

10 masat dhe shkëlqejnë në një botë plot me mundësi. Edhe pse printimi dixhital kemi:
i ndihmoi ata të krijojnë dhe të ndikojnë dhe të lidhen me audiencën e tyre përmes një cilësie fushatë e printuar ose @ Shenja 3D unike e personalizuar me porosi.

Për momentin, ne jemi zgjidhja më inovative në treg, me ekspertizën e dëshmuar,
resus dhe bashkëpunim shumë i shfaqur me markat më të njohura atje. E gjitha
joumay ays në deta. Deckcation, pasion, mbështetje të plotë, diversitet dhe punë e palodhur
orët, ditët dhe këmbët drejt perandorisë

Kameleoni është i njohur dhe i gatshëm për t’u përshtatur me ndryshimet dhe tendencat e tregut. Përgatitur.
dhe gati për t’iu përgjigjur nevojave të njerëzve me zgjidhjet më të fuqishme: Kështu është
rezultat i jashtëzakonshëm i punës i mode of.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga CHAMELEON PRINT

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
045 577 570 045 577**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina