CineStar Cinemas Kosova

Çagllavicë

Rreth CineStar Cinemas Kosova

15 SALLA DIGJITALE ME PROJEKTIM LAZER
SALLA 4DX ME EFEKTE SPECIALE
KINEMA LUKSOZE GOLD CLASS
TEKNOLOGJIA REAL D 3D
EXTREME, EKRANI MË I MADH, TINGULL MË I FORTË, PËRVOJË MË MBRESËLËNËSE
SALLË LOJËRASH GAMING, SALLË PËR FËMIJË, DY SALLA PËR DITËLINDJE
QENDRA E EVENTEVE, KINEMA BAR & LOUNGE
ROYAL BEDS, SEDILJE VIP DHE VIP PREMIUM, SEDILJE LOVE BOX

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga CineStar Cinemas Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Argëtim
Vendndodhja
Çagllavicë