COIN LLC

Prishtina

Rreth COIN LLC

COIN L.L.C është një kompani e specializuar në pajisjet e sigurisë. COIN L.L.C është një vend i përshtatshëm për individët që duan të avancojnë karrierën e tyre dhe të fitojnë një përvojë pozitive në një vend pune të qëndrueshëm dhe mbështetës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga COIN LLC

Financier/e
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Industria
Siguri
Telefoni
+38344799644 +3834479**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina