Condor Shpk

Fushë Kosovë

Rreth Condor Shpk

Kompania Condor shpk me seli në Fsh Kramovik – Rahovec, është kompani tregtare dhe prodhuese. Kompania është biznes i regjistruar në zyrën e regjistrimit të bizneseve në kuadër të MTI, është në pronësi private dhe afaron me sukses që nga 14.11.2006, me pronar z. Bekim Thaqi.

Degët

Selia: Fsh Kramovik, 21000- Rahovec dhe Rr Vëllezërit Gërvalla, p.n. – 10000, Prishtinë
Degët: Baza e Betonit – Fsh. Miradi e Ulët – Fushë Kosovë.

Produktet:

Ndërtimi i Ulët – Lartë

a) Kompleksi Afaristo Banesor – ,,DORA’’- Lagjja ’’Prishtina e Re’’, Rr. Holger Petersen- Prishtinë
b) Impianti i Ujërave të Zeza – në Gjakovë
Baza e Betonit – Seperacioni
a) Baza e Betoni me seli në Miradi e Ulët- Fushë Kosovë dhe Fsh Kramovik-Rahovec
b) Seperacioni dhe Gurëthyesi me seli dhe Fsh Kramovik-Rahovec

Jemi të pajisur me të gjitha Pëlqimet e nevojshme si nga komuna e Rahovec-it, Fushë Kosovë-s, Ministria e Mjedisit dhe Licence për Aktivitete të Veqanta – Bazë Betoni dhe Gurëthyes nga KPMM .

Kjo tregon se jemi një kompani e suksesshme dhe një menaxhment bashkëkohor që e njeh mirë tregun dhe konsumatorin.

Misioni Jonë

Misioni i kompanisë Condor shpk është të promovoi produktet e veta, sipas standardeve më të larta të prodhimit dhe njëkohësisht duke ju ofruar klientëve, çmime të arsyeshme, cilesi te standarteve nderkombëtare si ne prodhime ashtu edhe ne sherbimet tona.

Motoja e kompanisë “Prodhimet dhe sherbimet e kualitetit të lartë si garanci për depërtim te suksesshëm në tregun vendor dhe ndërkombëtar”.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Condor Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 535 353 044 535**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë