Crocs Kosova

Prishtina

Rreth Crocs Kosova

CROCS është një brand nderkombetar, me seli qëndrore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kompania operon në Europë, me anë të filialit të saj. CROCS ka hapur në Prishtina Mall dyqanin Franchise për shitjen e produkteve të saj në tregun Kosovar. Kompania CROCS është e famshme për produktet e saj unike, shumëngjyrëshe dhe komode. Moto e saj është “Come as You Are”

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Crocs Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Vendndodhja
Prishtina