CroHire – Kosova

Prishtina

Rreth CroHire – Kosova

Çka ofrojmë ne?

Duke pasur parasysh kërkesat në rritje për fuqi punëtore në Kosovë, kompania CroHire-Kosova si ndërmjetësuese punësimi, takon kërkesën me ofertën në shumë fusha. CroHire ofron punëtorë të profileve të ndryshme me qëllim të plotësimit të nevojave të bizneseve në Kosovë me kosto të arsyeshme dhe profesionalizëm. CroHire identifikon, ndërmjetëson dhe asiston në procedura të marrjes së fuqisë punëtore të nevojshme nga India, Nepali dhe Bangladeshi.

Kush jemi ne?

CroHire – Kosova është kompani ndërmjetësimi për punëtorë,e cila takon kërkesën me ofertën në shumë fusha. Ofrojmë ndërmjetësim për punësim në Kroaci dhe Mal të zi në pozita të ndryshme në hotelieri, gastronomi, ndertimtari, sherbime, mirembajtje, etj. Keni mundësi poashtu të përcaktoheni për punë sezonale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga CroHire – Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Burimet Njerëzore
Vendndodhja
Prishtina