Customer King

Prishtina

Rreth Customer King

Ne jemi një qendër shërbimi gjermanofolëse në Prishtinë. Zyra jonë është në zemër të qytetit. Ne kemi qenë rreth e rrotull për më shumë se 7 vjet. 

Ne u shërbejmë klientëve të biznesit në telefon dhe me email. Asnjë shitje, pa tregtarë makinash. Ne marrim kohën tonë për klientët tanë

Ne jemi në kërkim të kolegëve të rinj me njohuri të mira të gjermanishtes për të mbështetur klientët tanë të biznesit

Detyra jonë kryesore është mbështetja e klientëve të biznesit gjerman. Këta janë klientë biznesi ekskluzivisht seriozë dhe kërkues, të cilët janë të lumtur për ndihmën tonë dhe që ne jemi në krahun tuaj me këshilla dhe veprime. Tek ne nuk ka thirrje reklamuese të padëshiruara.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Customer King

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Telefoni
043 793 458 043 793**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina