D Group International

Prishtina

Rreth D Group International

Historia jonë

Ne jemi një partner me kompetencë për kompanitë e përpunimit për çdo gjë që ka të bëjë me dritaret dhe dyert. Me ndihmën e klientëve tanë, ne duam t’i bëjmë hapësirat e jetesës më estetike, më të qëndrueshme, më komode, më funksionale dhe më të sigurta. Ne i këshillojmë dhe u ofrojmë klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm. Për të përmirësuar vazhdimisht punën e partnerëve tanë, ne ofrojmë zgjidhje sistemore dhe i mbështesim ata me markat tona. Ne jemi partneri në nivelin e syve për të gjitha kompanitë në industrinë e dritareve dhe dyerve, tregtinë e ndërtesave dhe sigurinë dhe shërbimin përreth ndërtesës.

Në më shumë se 20 vjet histori të kompanisë, ne mund të shikojmë prapa në një të kaluar plot ngjarje. Që kur u themelua në vitin 2000, ne kemi arritur të reagojmë shpejt dhe në mënyrë inovative ndaj zhvillimeve vendimtare në treg dhe ta zhvillojmë kompaninë tonë më tej disa herë.

Misioni
Ne jemi një partner me kompetencë në baza të barabarta për të gjitha kompanitë përpunuese nga tregtia e ndërtimit, industria e dritareve dhe dyerve dhe siguria dhe shërbimi përreth ndërtesës. Ne i këshillojmë dhe u ofrojmë klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshëm. Për të përmirësuar vazhdimisht punën e partnerëve tanë, ne ofrojmë zgjidhje sistemore dhe i mbështesim ata me markat tona.

Vizioni
Ne punojmë çdo ditë për ta bërë botën e klientëve tanë pak më të lehtë, në mënyrë që secili partner të mund të përqendrohet në mënyrë optimale në kompetencat e tij kryesore. Për ta bërë këtë, ne duam të lidhim kanalet dhe shërbimet tona të shitjes në mënyrë të tillë që t’u ofrojmë partnerëve tanë një përvojë blerjeje optimale dhe të dixhitalizuar.

Vlerat
Kurioziteti – Interesi për klientin është ajo që na shtyn. Ne gjithmonë duam të gjejmë zgjidhjen më të mirë të mundshme për partnerët tanë. Për këtë arsye, ne duhet të monitorojmë vazhdimisht ndryshimet në teknologji, shkencë dhe mjedis. Kështu e mbajmë gjithmonë gishtin tek pulsi.

Bashkëpunimi – Për ne, marrëdhëniet me klientët, furnitorët dhe punonjësit tanë do të thotë të punojmë së bashku dhe partneritete afatgjata të bazuara në besim. Për të eksploruar dhe kënaqur nevojat individuale, një shkëmbim i hapur dhe i barabartë është i rëndësishëm. Kjo është arsyeja pse ne gjithmonë fokusohemi te njerëzit.

Profesionalizmi – Ne gjithmonë përpiqemi për performancën më të lartë për partnerët tanë. Për të përmbushur këtë kërkesë, të gjitha produktet, shërbimet dhe proceset duhet të dizajnohen në një mënyrë shumë profesionale. Qoftë njohja e produktit, njohuritë e specializuara të industrisë së ndërtimit apo dixhitalizimi: partnerët tanë mund të mbështeten tek ne.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga D Group International

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Themelimi
2000
Telefoni
049 108 555 049 108**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina