D Marketing

Prizren

Rreth D Marketing

Historia jonë

Ne jemi partneri juaj i marketingut, departamenti juaj i marketingut jashtë burimit. Ne kemi një ekip profesionistësh që mund të ofrojnë zgjidhjen perfekte për nevojat tuaja.

D Marketing po ndihmon kompanitë që t’i shtojnë vlerë markës së tyre dhe të rrisin të ardhurat duke ofruar zgjidhje të integruara marketingu që plotësojnë nevojat e biznesit tuaj.

  • Ne identifikojmë, lidhjen midis qëllimeve tuaja dhe qëllimeve të klientëve tuaj.
  • Ne krijojmë, një fushatë marketingu dinamike që ju cilëson si zgjedhjen më logjike.
  • Ne ekzekutojmë, shpërndarjen pa probleme të mesazhit tuaj të shitjes duke përdorur mjetet më produktive për të siguruar sukses me kosto efektive Ne inovojmë, duke angazhuar marketingun tuaj për të drejtuar të ardhmen tuaj.

Çfarë bëjmë ne?

Me fjalë të thjeshta, D Marketing ndihmon bizneset e mesme dhe të mëdha të rriten përmes ofrimit të një departamenti marketingu të jashtëm, i aftë për të bërë një ndryshim në bizneset e tyre.

Me përvojë në të gjitha aspektet e përzierjes së marketingut, modeli ynë i marketingut siguron që kompanitë të kenë një menaxher marketingu, të mbështetur nga një ekip krijuesish, markash, reklamash, kërkimesh, media sociale, reklama, ueb dhe ekspertë të marrëdhënieve me publikun – të gjithë flasin gjuhën tuaj.

Si punojmë?

Ne ju ofrojmë një menaxher të dedikuar marketingu i cili punon ngushtë me menaxhimin dhe ekipin tuaj të shitjeve për të përmbushur qëllimet e kompanisë suaj. Procesi ynë përfshin zhvillimin e një strategjie marketingu për kompaninë tuaj dhe më pas zbatimin e saj gjatë një periudhe të kontraktuar. Në fund të fundit, nuk ka kuptim të kesh një strategji nëse nuk do të bësh asgjë me të!

Ne i ndihmojmë bizneset të arrijnë rritje eksponenciale përmes një kombinimi të iniciativave strategjike të marketingut, duke gjeneruar drejtime dhe duke i ushqyer ato deri në shitje, duke krijuar një prani të spikatur të markës që ekziston shumë kohë pas shitjes.

Ekipi ynë siguron që kompania juaj të marrë këshillat dhe strategjinë e duhur të marketingut për të arritur qëllimet e kompanisë suaj.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga D Marketing

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
044 302 127 044 302**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren