Dardania Logistics

Prishtina

Rreth Dardania Logistics

Dardania Logistics SHPK eshte kompani vendore e cila merret me Shpedicion , Transport / Logjistik dhe Depo Doganore . E themeluar qe nga viti 2001 me qender ne Prishtinë 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Dardania Logistics

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 187 600 049 187**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina