Datalab Kosovo

Prishtina

Rreth Datalab Kosovo

Rreth kompanise Datalab

Në Datalab , ne jemi të angazhuar për zhvillimin e ERP software biznesi, këshillim dhe trajnim . Ekspertët tanë vijnë nga fusha të ndryshme dhe të ketë njohuri të gjerë dhe përvojë në zgjidhjen e çështjeve dhe pyetjeve që ndodhin me përdorimin e sistemeve moderne të informacionit të biznesit .

Ne jemi të vetëdijshëm se ju mund të udhëheqni një kompani të suksesshme vetëm kur ju keni një sistem të besueshëm dhe të përsosur ERP . Për 20 vitet e fundit , ne kemi zhvilluar softuer më të suksesshëm të biznesit për kompanitë e vogla , të mesme dhe të mëdha. Klientët tanë janë të garantuar që të ketë teknologji të reja në dispozicion të tyre dhe për të ndihmuar udhëheqjen në kompanitë e tyre . Kjo është filozofia jonë që frymëzoi sloganin ”Shndërroni të dhënat në profit!”.

Këtu në Datalab , ne kemi krijuar një model modern të partneritetit , ku së bashku me partnerët tanë ne menaxhimin e shitjes , mbështetje , trajnimin dhe mirëmbajtjen e softuerit Datalab . Ne formojnë një nga më të mëdha të grupeve IT Solutions në rajon . Softwari ynë mund të përmirësohet dhe strukturat e të dhënave tona mund të arrihen lirisht nga përdoruesit tanë dhe kompanitë e zhvillimit ( në përputhje me kushtet tona të veçanta të përdorimit )

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Datalab Kosovo

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
038 749 045 038 749**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina