Dauti Komerc SH.P.K

Ferizaj

Rreth Dauti Komerc SH.P.K

Ne i ndihmojmë konsumatorët që të përmbushin nevojat dhe kërkesat me brende botërore dhe cilësore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Dauti Komerc SH.P.K

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 736 933 049 736**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj