De Arte

Prishtina

Rreth De Arte

Kompania DeArte është e njohur për punët artistike dhe dizajnet të cilat janë punëdore dhe poashtu të krijuara nga materialet e ndryshme lokale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga De Arte

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Kreativitet & Dizajn
Telefoni
044 215 238 044 215**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina