Deante

Ferizaj

Rreth Deante

Ndër sukseset e mëdha janë marrja e përfaqësis se Deantes për Kosovë,dhe hapja e fabrikës për prodhi

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Deante

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
045 643 609 045 643**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj