Dekoriti

Lipjan

Rreth Dekoriti

Ndërmarja e specializuar për përpunim të Drurit dhe Inox.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Dekoriti

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Kreativitet & Dizajn
Telefoni
048 151 500 048 151**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan