Dekra Mobile

Vushtrri

Rreth Dekra Mobile

DEKRA është kompani e cila është e profilizuar në përpunimin e drurit dhe enterierit me tradite famlijare që nga viti 1948. Kompani tash më ka më shumë se 50 puntorë për realizimin e planit/enterierit tuaj me përvojë 45 vjeqare duke finalizuar cdo detaje me kujdes të shtuar. Kjo kompani tash më ka 2 showroom në Kosovë, njëri është në Vushtri kurse tjetri gjindet në Prishtinë. E profesiojnalizuar edhe nga stafi gjithashu edhe makinerija jonë është nga më të veqnatat në Kosove duke kryer këto sherbime

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Dekra Mobile

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1948
Telefoni
045 796 796 045 796**** Shfaq
Vendndodhja
Vushtrri