Delta Pharma

Prishtina

Rreth Delta Pharma

Delta Pharma është një lojtar unik rajonal në Ballkanin e Jugut, që operon si një shpërndarës rajonal dhe një organizatë e kontraktuar shitjesh duke ofruar një gamë të plotë shërbimesh për prodhuesit. Me seli në Tiranë, ne mbulojmë Shqipërinë, Bosnjën, Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut. Popullsia kumulative e këtij grupi është mbi 10 milionë njerëz, gjë që e bën atë tregun e 3-të më të madh në Evropën Qendrore Lindore, i dyti vetëm pas Polonisë dhe Rumanisë. Delta Pharma është kompania farmaceutike më inovative, e teknologjisë së lartë dhe e orientuar drejt klientit në këtë rajon, e fokusuar në shitjen e barnave novatore, gjenerike dhe biologjike, si dhe produkte OTC, suplemente ushqimore dhe pajisje mjekësore. Delta Pharma gëzon një reputacion të jashtëzakonshëm si një partner efikas dhe i besueshëm nga bashkëpunëtorët e jashtëm dhe të brendshëm.

Vizioni

Ne aspirojmë të bëhemi një lojtar kryesor Rajonal, i njohur si një kompani farmaceutike e integruar vendase dhe ndërkombëtare përmes Inovacionit, Cilësisë dhe Kompetencës, për të ofruar produkte farmaceutike të përballueshme për një jetë më të shëndetshme të komunitetit tonë.

Misioni

Delta Pharma, ne punojmë çdo ditë me vendosmëri dhe pasion, për të përmirësuar shëndetin e pacientëve tanë, duke qëndruar në përputhje të plotë me standardet globale të cilësisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Delta Pharma

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bioteknologji & Farmaceutikë
Telefoni
042 226 407 042 226**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina