Demogency

Prishtina

Rreth Demogency

Demogency është nje kompani ne Prishtinë, e cila ofron sherbime te ndryshme digjitale per tregun gjermanofolës. Sherbimet fillojn prej marketingut digjital, si SEO, Social Media apo Business Development, dhe vazhdon me sherbime tjera si Web & Software Development. Ne jemi kompani e re, staf i vogel dhe po kërkojm bashkëpunëtor me “growth mindset”, që të rritemi së bashku.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Demogency

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Vendndodhja
Prishtina