Denis Gafurri – Sales Training

Prishtina

Rreth Denis Gafurri – Sales Training

Ne komunikojmë në mënyrë efektive karshi secilit, duke dhënë këshilla praktike sigurojnë që stafi juaj të realizojë objektivat personale e profesionale.
Qëllimi i trajnimeve tona është qe stafi të kan një mendje dhe sjellje sa më pozitive, për të fituar aftësi të reja në shitje, për të përmirësuar njohuritë përmes Inspirimit për angazhim maksimal në punë.
“SOT DO TË JEM MË I MIRË SE DJE.”

Denisi, si figurë ndikuese në shoqërinë tonë, i nxit ndjekësit dhe klientët e tij që ta arrijjnë suksesin në detyrën, përgjegjësinë dhe obligimet e tyre ndaj punës në mënyrë që të arrijnë lirinë e vërtetë dhe harmoninë me veten, familjet dhe shoqërinë e tyre. Pikëpamjet e tij të drejtpërdrejta për udhëheqjen, ekonominë, menaxhimin, konsulencën dhe rekrutimin, e kanë bërë atë një burim të vlefshëm për mediat që kërkojnë komente dhe njohuri mbi tema reale që kanë rëndësi. Është i pranishëm në shumë media në Kosovë: Klan Kosova, RTV 21, TV Dukagjini, KTV, RTK dhe TV SYRI.

SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

Konventa internacionale bashkon një herë në vit ekspertët më të mirë, vendor e ndërkombëtar, të cilët janë Maestro të fushëveprimtarisë dhe profesionit që ata kanë. Në ëtë mega event, këta ekspertë sjellin tema relevante për fushën e ndërmarrësisë dhe jo vetëm.

Konventa u ofron gjithmonë pjesëmarrësve të trajnimit:

 1. Aftësim profesional
 2. Rrjetëzim
 3. Inspirim për të vazhduar tutje dhe transmeton fuqinë e transformimit të biznesit dhe zhvillimit personal e profesional të tyre

Misioni

Transformimi i stafit të kompanive të garantuara, për zbatimin e plotë të aftësive që arrijnë:

 1. Punonjësit e kompanisë;
 2. Kompania;
 3. Klienti me produkt dhe shërbim të shkëlqyeshëm.

Vizioni

Të jemi kompania kryesore për trajnimin për shitje dhe lidership, SI dhe të jemi lojtar serioz në skenën një trajnim për trajnime.

Kultura

 1. Fuqizojmë njerëzit sot, për të gjithë të mirën e ardhmërisë për gjeneratën tjetër.
 2. Veprojmë me ndershmëri dhe integritet pa kompromis në gjithçka që bëjmë.
 3. Kënaqim tanë tanë trajnime inovative, cilësore, me vlerë dhe shërbim superior.
 4. Fitojmë admirimin e të gjithë atyre që lidhen me “denis gafuri sales training” në të gjithë botën.
 5. Përgjegjshmëria: secili prej tyre është kuptimi për fjalët, veprimet dhe rezultatet tona.
 6. Respekt: ​​ne vlerësojmë të gjithë dhe i trajtojmë njerëzit me dinjitet dhe profesionalizëm.
 7. Integriteti: ne ndërtojmë besimin, përmes veprimeve të përgjegjshme dhe të ndershme.
 8. Puna ekipore: ne arrijmë më shumë kur bëjmë dhe të gjithë punojmë së bashku.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Denis Gafurri – Sales Training

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
049 893 693 049 893**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina