Dental Plaza

Gjakovë

Rreth Dental Plaza

Duke ofruar sherbimet dhe teknologjinë më cilësore jemi lider në këtë drejtim!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Dental Plaza

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
048 900 100 048 900**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë