Derand Hotel

Prishtina

Rreth Derand Hotel


Me dizajn modern, i vendosur në qendër të Prishtinës, shumë shpejt hap dyert Derand Hotel, i krijuar për të ofruar rehati dhe komoditet maksimal për të gjithë mysafirët tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Derand Hotel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
044 536 863 044 536**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina