DG PACK

Çagllavicë

Rreth DG PACK

Kompania jonë lindi si nevojë e tregut për produktet të cilat ne sot i prodhojmë. Duke parë mungesën e këtyre produkteve në Kosovë dhe duke shqyrtuar mundësin dhe kapacitetin shpenzues e pamë të arsyeshme të investojmë në këtë lami e cila për shumkë ishte lami që nuk do ia vlente të merreshe më të në këtë vend kaq të vogël siq është Kosova.

Ne filluam me një staf prej 2 vetëve dhe me 2 maqineri të thjeshta mirpo me kalimin e kohës ne pamë se kërkesa për produktet tona rritej qdo dit. Duke shqyrtuar për mundësin e rritjes së kapaciteteve njerëzore si dhe makinerit,arritëm që të sjellim në Kosovë maqineri të teknologjis së lartë në lamin përkatëse. Sot ne kemi një staf shum profesional që dita ditës rritet dhe po arrijm të depërtojm edhe në tregun Europian.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga DG PACK

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
043 883 318 043 883**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë