DI CASA HOME DESIGN

Çagllavicë

Rreth DI CASA HOME DESIGN

Di Casa Home Design u krijua në vitin 2008 dhe është aktualisht kompania lider në tregun vendor. Puna jonë bëhet me passion duke nxjerrë në pah personalitetin unik të çdo dizajni individual nga koncepti në jetë. Është me të vërtetë një qasje pasionante dhe shumë e detajuar në kërkimin e përsosmërisë. Ne përpiqemi të realizojmë diçka që është shembull i punës së mirë dhe kujdesit të mjeshtërisë së punuar me dorë.

Di Casa vazhdon të sjellë në treg një gamë të gjerë produktesh moderne dhe bashkëkohore. Duke përdorur materiale premium, me cilësi të lartë. Duke bashkëpunuar me liderët globalë të prodhimit të modiljeve të nivelit të lartë.

Me vlerësim të madh për kohën dhe konsideratën tuaj, ju falënderojmë për njohjen me ne dhe presim me padurim vizitën tuaj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga DI CASA HOME DESIGN

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2008
Telefoni
045 665 599 045 665**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë