Diamond Vector

Prishtina

Rreth Diamond Vector

Agjensioni  DIAMOND VECTOR operon në qytetin e Prizrenit tash e 32 vite , që nga viti 1991.

Diamond Vector Travel me përfaqësi në  Prizren, Ulqin e Shtutgart është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me kompanitë më të njohura botërore dhe aranzhmane të ndryshme turistike verore dhe dimërore.
Diamond Vector Travel njihet për stafin e saj profesional dhe për eksperiencë të gjatë në fushën e turizmit.

Tradita dhe kujdesi ndaj udhëtarëve ka qenë dhe mbetet virtyti që na ka dalluar që nga themelimi.

Kompania Diamond Vector Travel ndër vite eksperience është rritur , duke u klasifikuar si një ndër agjensionet më të mëdha në rajon.

Aktualisht punojnë me sukses zyret:

Vector në Prizren dhe Shtutgart dhe
Diamond Vector në Prizren dhe Prishtinë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Diamond Vector

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Vendndodhja
Prishtina