DINI COMPANY

Ferizaj

Rreth DINI COMPANY

Shtëpia e Dritareve, Dyerve dhe Laminatit DINICOMPANY është një kompani, që operon në tërë teritorin e Kosovës. Me një rrjetë të gjerë të pikave shitëse dhe me një gamë të gjerë të produkteve kualitative, DINICOMPANY për klientët ofron zgjedhje të shumta për Dyer, Dritare dhe Laminat. Në programet e produkteve të DINICOMPANY, mund të gjeni rreth 70 modele të Dyerve për dhoma, rreth 50 modele të Laminatit AC3, AC4, dritare PVC 8.8cm, 7.6cm, 7cm, dhe produkte tjera sipas kërkesave të klientëve tanë.

Duke pasur parasysh gamën e gjerë të produkteve, pastaj kualitetin, funksionalitetin dhe dizajnin e përkryer modern dhe klasik, çmime shumë konkuruese që ofrojmë në treg për klientët, bëjnë që kompani jonë – DINICOMPANY – të jetë lider në tregun e Dyerve, Dritareve dhe Laminatit në Kosovës, por edhe me gjerë. Pra, qëllimi i kompanisë tonë është që të ofroj variacion të ndryshëm të produkteve dhe ato të jenë sa më moderne dhe të kohës në treg, në mënyrë që klientët të kenë mundësinë të bëjë përzgjedhjen sa më të përshtatshme dhe të mirë që i nevojitet.

Dritaret me statndard europian, me xham ekologjik LOW nga prodhuesi gjerman Trokal, liferimi bëhet vetëm për 14 ditë nga Gjermania. Dyert e dhomave kanë garancionin 5 vjeçar nga prodhuesi Gjerman Westag & Getalit AG, Laminati ka garancion 12 deri 20 vjet poashtu nga prodhuesi Gjerman KRONO ORIGINAL. Të gjitha këto mund të gjenden në sallonet tona si në vijim: Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjilan dhe Prizern, si dhe gjithashtu në katalogun tonë të postuar në uebfaqen dhe në rrjetet tona sociale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga DINI COMPANY

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 121 741 044 121**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj