DINO COMPANY

Lipjan

Rreth DINO COMPANY

Kompania DINO filloi si një biznes individual në vitin 2000. Gjatë viteve, grupi ka ndërmarrë shumë projekte sfiduese dhe aftësi të akumuluara, njohuri dhe përvojë në krijimin e zgjidhjeve, shërbimet e menaxhimit të projektit, tregtinë e ndërtesave dhe punimet inxhinierike të ngjashme, shitjen e qeramikës, bluarja dhe shitja e gurit, si dhe furnizimet me energji. Kompania ofron një cilësi të lartë për klientët, pavarësisht nga sektori, duke provuar veten lider të industrisë gjatë viteve. Kompania prodhon të gjitha klasat e betonit sipas standardeve të ndërtimit, si dhe transportin në destinacionin përfundimtar, prodhimin e të gjitha fraksioneve të zhavorit, shitjen dhe transportimin në destinacionin përfundimtar, furnizimin e të gjitha llojeve të materialeve të ndërtimit, furnizimin e qeramikës. Shitje me shumicë dhe pakicë nga fabrikat më të njohura italiane dhe shitja e drejtpërdrejtë e lokaleve të biznesit dhe apartamenteve. Kompania është partner i autorizuar për furnizim me keramikë.

Disa Nga Cilësitë Tona
Eksperiencë e lartë – Kemi eksperiencë shumëvjeqare në punën që e bëjmë.

Ndërtime Moderne – Ndërtimet tona janë moderne dhe të kualitetit të lartë të mbështetur në standardet botërore.

Përgjegjësi – Gjithmonë në rend të parë e kosniderojmë përgjegjësinë ndaj klientëve tanë.

Oferta të volitshme – Ofertat tona janë të volitshme dhe të arsyeshme komfor tregut.

Sukses i garantuar – Me eksperiencën tonë shumëvjeçare ne ofrojmë sukses të garantuar

Ndërtim – Ndërtojmë vizionet tuaja duke krijuar realitetin. Teknologjia e përsosur dhe stafi profesional janë garantues për kualitetin e ndërtimit që ne ofrojmë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga DINO COMPANY

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
2000
Telefoni
038 566 666 038 566**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan