Diona Caffe Bar & Restaurant

Deçan

Rreth Diona Caffe Bar & Restaurant

I vendosur në zemër të Deçanit, buzë Bjeshkëve të Nemuna, Diona Caffe Bar & Restaurant ofron një shërbim cillësor dhe ambient të mrekullueshëm, i përshtatshëm për të gjitha moshat. Ekskluziv në pamje dhe në mikpritje, lokali ynë bëhet vendi më i dashur për familjet tuaja. Themeluar më 19 korrik 2019, Diona Caffe vjen me misionin për të sjellë risi, kreativitet dhe shije të ndërthurur si asnjëherë më parë në Deçan. Duke gërshetuar tradicionalen me modernen, vendoren me ndërkombëtaren, të thjeshten me kompleksen, bëhet nje vend qe vlen për tu vizituar. E pasur me kuzhine italiane, franceze dhe tradicionale, “Diona Caffe” ndërthur në vete një stil të veçant. Me një kantin verërash, italiane, franceze, vendore dhe regjionale, ju bën të ndiheni përtej asaj ku ndodheni. Me stafin mikpritës dhe profesionalizmin në punë, krijojmë një vend adekuat për të shijuar kohën me më të dashurit tanë dhe sjellim në Deçan standartin europian të gastronomisë!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Diona Caffe Bar & Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2019
Telefoni
049 180 180 049 180**** Shfaq
Vendndodhja
Deçan