Doğtaş Exclusive

Prishtina

Rreth Doğtaş Exclusive

E themeluar nga Ali Doğan si një punishte e vogël mobiljesh, kompania drejtohej nga gjashtë djemtë e tij dhe vazhdoi të bëhej një markë dhe u përhap në mbarë botën. Themelimi dhe rritja e Doğtaş A.Ş. pas Mobiljeve Doğan në Biga, gjashtë vëllezër bënë një hap të rëndësishëm drejt institucionalizimit. Që atëherë, kompania ka mbajtur investimet e saj në markë me përpjekjet e saj të rritjes dhe institucionalizimit.

Doğtaş, i cili është bërë i përhapur në shumë pika të dalluara të botës me partnerët e tij të fortë të biznesit, sot; Është një nga lojtarët më të rëndësishëm në industrinë e mobiljeve me më shumë se 200 dyqanet e saj konceptuale në Turqi dhe jashtë saj.

Doğtaş kupton dëshirat dhe nevojat e njerëzve që martohen, rinovohen ose kanë nevojë për ndihmë të vogël dekorimi; dhe i ndihmon ata të krijojnë hapësirën e tyre të jetesës. Nga dhomat e ndenjes në dhomat e gjumit, dhomat e fëmijëve dhe adoleshentëve te dhomat e ngrënies, gama e gjerë e produkteve të Doğtaş bie në sy. Doğtaş, i cili jo vetëm plotëson nevojat e njerëzve për mobilje, por gjithashtu ndan jetën dhe jetën e tyre me ta, premton të sjellë stil dhe harmoni në hapësirat e jetesës me dizajnet e tij.

Nga materiali te pëlhura, ngjyra te dizajni, produktet Doğtaş u japin njerëzve lirinë për të pasur kombinimin që dëshirojnë në ambientet e tyre të jetesës. Modelet pasqyrojnë me mjeshtëri përvojën dhe ekspertizën e viteve. Klientët janë të lirë të zgjedhin nga 300 lloje pëlhurash dhe 35 lloje të ngjyrave të drurit.

Doğtaş tërheq vëmendjen me risitë që ka bërë deri tani, me veprat e saj pioniere, me hapat që ka ndërmarrë për unitetin dhe solidaritetin e industrisë dhe me vlerën që i kushton dizajnit dhe dizajnerëve në veçanti.

Galeria e fotove

Doğtaş Exclusive

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Doğtaş Exclusive

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 677 877 044 677**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina