Doka Restaurant

Gjilan

Rreth Doka Restaurant

Ushqim dhe ambient i ngrohtë me nga një birrë të ftohtë.
Me shoqni vet i treti dhe me muzikë për qefi.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Doka Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2021
Telefoni
044 165 515 044 165**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan