Doni Fruits

Prishtina

Rreth Doni Fruits

DONI CORPORATE
Doni Corporate u themelua në vitin 1958 ku fillimisht filloi si një biznes i vogël familjar me qëllimin kryesor të mbledhjes, kultivimit dhe eksportimit të frutave dhe perimeve. Me përvojën e vlefshme të përfituar ndër vite në eksport, tregti me shumicë dhe pakicë, Doni Corporate ka krijuar një reputacion të fortë në tregun e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë Veriore. Tani, Doni Corporate është kompani lidere në tregun e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut për eksportin e frutave dhe perimeve.
Puna e madhe, përkushtimi dhe organizimi kulturor i Doni Corporate kanë ndikuar në mënyrën e funksionimit të kompanisë sot në këtë industri. Parimet e kompanisë për të qenë të përqendruar tek klientët përmes ofrimit të cilësisë së produktit, kujdesit ndaj klientit dhe shërbimeve të tjera të përshtatshme, kanë kontribuar në shkallën e përgjithshme të rritjes dhe gjithashtu kanë krijuar mundësi për ide të reja investimesh me qëllim zgjerimin e aktiviteteve dhe produktivitetin e saj.
Kompania jonë ka krijuar njësi dhe nën-njësi të reja organizative shtesë në Republikën e Shqipërisë dhe Maqedonisë – për kultivimin, mbledhjen dhe eksportimin e kapaciteteve më të larta të cilësisë më të mirë të frutave dhe perimeve.

KOMPANIA JONË
Sot, Doni Corporate është një biznes i krijuar brenda industrisë dhe posedon një numër të madh të pikave të grumbullimit dhe pikave të shitjes në tre vende të ndryshme. Ekipi i specializuar i prodhimit administron të gjitha aktivitetet nga mbjellja deri në korrje, si dhe monitorimin e procesit të grumbullimit në depot e saj, ndërsa blerësit e mundshëm mund të kenë përparësi dhe të konkurrojnë për të siguruar produkte me cilësi më të mirë për shumë tregje të ndryshme ndërkombëtare, si dhe tregjet e brendshme të furnizuara nga Doni Fruits.
Produktet tona eksportohen kryesisht në vende të tilla si Gjermania, Zvicra, Suedia, Holanda, Spanja, Italia, Hungaria, Norvegjia, Iraku, Franca, Rumania, Bullgaria, Kosova, Republika Çeke, Kroacia, Polonia, Ukraina, Bjellorusia, Serbia, Maqedonia e Veriut , Moldavia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina etj.

DONI ALBANIA
Doni Foods ka krijuar një reputacion të fortë edhe në tregjet e Shqipërise dhe të Maqedonisë Veriore.
Tani, Doni Foods është një kompani udhëheqëse në tregjet e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut për eksportin e frutave dhe perimeve. Puna e madhe, përkushtimi dhe organizimi kulturor i Doni Foods ka ndikuar në mënyrën sesi kompania operon në industri sot. Parimet e kompanisë për të qenë të përqendruar te konsumatori përmes ofrimit të cilësisë së produktit, kujdesi ndaj klientit dhe shërbime të tjera të përshtatshme, kanë kontribuar në përgjithësi shkalla e rritjes dhe gjithashtu ka krijuar mundësi për ide të reja investimesh me qëllim të zgjerimit të aktiviteteve dhe produktivitetit të saj.
Kompania jonë ka krijuar njësi të reja organizative dhe nën-njësi në Republikën e Shqipërisë dhe Maqedoninë e Veriut – për kultivimin, mbledhjen dhe eksportimin e kapaciteteve më të larta të frutave dhe perimeve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Doni Fruits

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bujqësi & Mjedis
Themelimi
1958
Telefoni
049 970 100 049 970**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina