Downtown Apartments Prishtina

Prishtina

Rreth Downtown Apartments Prishtina

Downtown Apartments ka pamje nga qyteti, WiFi falas dhe Netflix falas, parking privat, i vendosur në Prishtinë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Downtown Apartments Prishtina

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Telefoni
045 815 116 045 815**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina