DP PARTNERS

Prishtina

Rreth DP PARTNERS

Ju prezantojmë emrin më të ri në industrinë e ndërtimi “DP Partners” që në vetvete përmban një grup të kuadrove me përvojë të gjatë në këtë industri, nën udhëheqjen e Durim Prishtinës, një emër i njohur dhe me përvojë 20 vjeçare si bashkë themelues dhe drejtor ekzekutiv i ndërmarrjes së mirënjohur NTN Tregtia.
Një koncept i ri që i ka munguar tregut kosovarë e i cili do të përmbush një partneritet të ndershëm dhe profesional në secilin aspekt..

MISIONI YNË

Misioni jonë është të jemi kompani lider në Kosove dhe rajon duke dizajnuar dhe realizuar projekte që plotësojne standardet ndërkombëtare dhe të ndihmojmë klientët tanë në realizimin e ëndrrave të tyre.

VIZIONI YNË

Vizioni ynë është të krijojme ndërtime unike me solucione inovative arkitekturale që do ti rezistoj kohës dhe do të le gjurmë pasardhëseve tanë në Kosovë dhe rajon duke u fokusuar në qëndrueshmëri, funksionalitet dhe bukuri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga DP PARTNERS

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
045 838 384 045 838**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina