DUOTEK

Prishtina

Rreth DUOTEK

Në një botë dinamike ku teknologjia avancon me ritëm të shpejtë e zgjidhja e problemeve nënkupton menaxhim të kohës e sukses në punë, Duotek është themeluar në fillim të vitit 2021 për të zgjidhur problemet që ndërlidhen me punën dhe komunitetin, duke ofruar shërbime të shpejta dhe profesionale. Me një ekip të profilizuar dhe përvojë shumëvjeçare, misioni i Duotek është të ofrojë përsosmëri në shërbimet e veta. Me posedim të infrastrukturës më të avancuar teknologjike, Duotek prioritet ka shërbimin ndaj klientit, me theks të veçantë zgjidhjen e problemeve në kohë rekord dhe me kosto të volitshme.

Furnizimi

Duotek ofron edhe mundësinë e marrjes me qira të fotokopjeve dhe printerëve. Pagesa për këtë bëhet për çdo faqe të printuar dhe ju nuk keni nevojë për blerje të tonerëve apo për pagesë të servisit

Mirëmbajtja

Ekipi i Duotek ofron rregullimin, servisimin dhe modifikimin e të gjitha pajisjeve.

Shitje

Duotek bën shitjen e printerëve, fotokopjeve, tonerave, skanerëve, kompjuterëve dhe pajisjeve tjera relevante të cilat përfshijnë një asortiment të gjerë të modeleve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga DUOTEK

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 444 439 044 444**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina