Eclat Insitut de Beaute

Prishtina

Rreth Eclat Insitut de Beaute

Eclat Institut de beaute është njëri nga institutet e rralla profesionale në Kosovë që merret eksluzivisht me trajtime të lëkurës për fytyrë dhe trup.

Themeluar në vitin 2014, udhëhequr nga pronarja, njëherësh kosmetolog’ja Leonora Ahmeti, që ka studiuar për kosmetologjinë në Finland ku edhe ka jetuar. Me përvojë në institute shumë të njohura në Paris dhe Helsinki vjen në Kosovë për të ofruar trajtime dhe produkte unike profesionale për të gjithë.

Pjesë e profesionalitetit të Éclat patjeter është portfolio e produkteve dhe paisjeve. Kjo i është besuar brendit të dëshmuar në rigjenerimin dhe mirëmbajtjen e lëkurës Dr.Kleanthous, brend ky që në gamën e vet ka paisje dhe produkte unike profesioanale që trajtojnë ’’probleme’’ të ndryshme të lëkurës, duke qenë kështu mjeshtër të produkteve të bukurisë dhe kundër plakjes.

Misioni i institutit Éclat është të ofroj produkte dhe shërbime profesionale dhe unike duke përfaqësuar një standard evropian shumë të avancuar të kozmetogjisë. Përfaqësuesit e Éclat bartin një profesionalizëm në fushën e kozmetologjisë dhe si ekip gjithmonë mundohen që të edukojn dhe të informojn klientelën rreth mirëmbajtjes së lëkurës, përdorimit adekuat të tretmaneve, produkteve kozmetologjike.

Éclat – Institute De Beauté ofron një ambient shumë relaksues, higjienik dhe intim për çdo individ i cili i qaset këtij institucioni.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Eclat Insitut de Beaute

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Themelimi
2014
Telefoni
049757888 04975**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina