EDONI

Fushë Kosovë

Rreth EDONI

Biznes familjar, i themeluar që nga viti 1989. Me mbi 12,000 produkte cilësore, ne i furnizojmë me pakicë dhe me shumicë më shumë se 1,500 klient në çdo cep të Kosovës përderisa jemi duke e përforcuar linjën tonë eksportuese.

Ne vlerësojmë se besnikëria, këmbëngulja dhe puna e palodhur e të gjithë stafit kanë qenë jetike për lidershipin e zhvilluar në këtë veprimtari. Së bashku do të vazhdojmë të jemi zgjedhja e parë e atyre që janë në kërkesë të produkteve tona

Kompani lidere për shitje dhe shpërndarje të produkteve të cilësisë së lartë me një gamë të gjerë të brendeve në Kosovë. Që nga fillimi i saj në vitin 1989, kompania është rritur duke zgjeruar operacionet e saj në mbarë Kosovën. Fillimi i kompanisë nuk ishte i lehtë. Në vijim prezantojmë dekadat tona me emërtime të cilat na bënë të jemi lider në tregun kosovar me synime reale që të depërtojmë në tregun global.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga EDONI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
1989
Telefoni
038 535 226 038 535**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë