Eglo Kosova

Prishtina

Rreth Eglo Kosova

Mendjet e ndritura kanë qenë gjithmonë duke u marrë me temën e dritës.

Edhe pse thuhet se llamba është shpikur nga Thomas Edison, shkencëtarët dhe shpikësit tashmë ishin duke studjuar përdorimin e dritës elektrike në fillim të shekullit të 19-të. Megjithëse patentat e para për llamba u dha në 1841, Edison lejoi vetëm përdorimin e tyre praktik dhe prodhimin masiv në 1880.

Ne në EGLO kemi gjetur një vend në historinë e dritës që është rritur me sukses për mbi 50 vjet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Eglo Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 699 101 049 699**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina