Egoplast – Trocal

Gjilan

Rreth Egoplast – Trocal

Jemi kompani e cila merremi me prodhimin e dyereve dhe dritareve nga PVC.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Egoplast – Trocal

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 302 692 044 302**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan