Ejona Store

Pejë

Rreth Ejona Store

“ejona” filloi si një ndërmarrje e vogël e cila sot rezulton si shumë e suksesshme me një staf të gjërë me ngritje të lartë profesionale në fusha të ndryshme

“ejona” ka të punësuar staf të specializuar në mesin e të cilëve janë të përfshirë këto kualifikime

  • ekonomistë të diplomuar
  • juristë të diplomuar
  • inxhinierë të makinerisë
  • inxhinierë të elektros
  • teknik të çertifikuar për nxemje qëndrore
  • teknik të çertifikuar për ventilim dhe klimatizim
  • teknik të çertifikuar për ashensorë dhe shkallë lëvizëse
  • teknik të çertifikuar të ujësjellësit dhe kanalizimit
  • saldues të specializuar

”ejona” në bashkëpunim me stafin e saj , ka kryer me seriozitet dhe sukses projekte shumë të rëndësishme të cilat dëshmohen me referencat e tyre.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ejona Store

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 770 114 049 770**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë