Ejona

Pejë

Rreth Ejona

E themeluar me të njejtin emër ne vitin 1990, Ejona SH.P.K është kompani me seli në Pejë, Kosovë.
Është ndër kompanitë e para në vend që merret me këto lloje të punëve instaluese, dhe ndër më të suksesshmet, duke e dëshmuar këtë me referencat e shumta.

Shërbimet që i kryen kompania jonë:

Ashensorë dhe eskalatorë – jemi përfaqësues ekskluziv të disa prej prodhuesve më të mëdhenj të ashensorëve dhe eskalatorëve në Evropë dhe më gjerë.
Nxemje qëndrore – si lider në këtë fushë, “ejona” bën projektimin, furnizimin dhe instalimin e të gjitha llojeve të ngrohjes qëndrore.
Ventilim dhe klimatizim – “ejona” është e njohur në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, me një eksperiencë solide, për realizimin e sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit qendror.
Ujësjellës dhe kanalizim – “ejona” është një ndër kompanitë më të njohura në vend, me projekte të shumta të realizuara në ujësjellësit më të mëdhenj në rajon.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ejona

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Themelimi
1990
Telefoni
049 137 987 049 137**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë