Ekonkos

Istog

Rreth Ekonkos

Kompani lider që nga vitet e 90-ta në prodhimin e të gjitha llojeve të betonit, në ndërtim si dhe furnizim me materiale ndërtimore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ekonkos

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
045 255 000 045 255**** Shfaq
Vendndodhja
Istog