EL TAXI

Obiliq

Rreth EL TAXI

EL TAXI – Për një ambient pa ndotje dhe shërbim profesional të auto bartjes së udhëtarëve.

Udhëtoni me ne dhe përjetoni rehati dhe komoditet. Taksitë tona janë të disponueshme 24/7, me shoferë të besueshëm dhe tarifat më të lira.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga EL TAXI

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
046 222 777 046 222**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq