Electra

Çagllavicë

Rreth Electra

Lider në implementimin e projekteve në energjinë e ripërtëritshme. Kompania Electra është kompani që merret me dizajnimin dhe ndërtimin e projekteve elektroenergjetike. Po ashtu është kompani që bënë prodhimin e paneleve 0.4kV, 24kV dhe 36kV nën licencën e brendeve botërore si ABB dhe Schneider Electric.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Electra

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
049 301 060 049 301**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë